header banner
Default

Btcturk Şifre Yenileme: Şifremi Unuttum Ve Yeni Şifreyi Nasıl Alabilirim?


BTCTurk kullanan pek çok kişi, kimi zaman şifresini unutabiliyor. Şifresini unutan kişiler ise bir daha uygulamaya giriş yapamıyor, hesaplarına erişim yapamıyor ve kripto alım satım işlemi gerçekleştiremiyor. 

 BTCTurk Şifremi Unuttum ve Yeni Şifre Nasıl Alabilirim? 

 Üye Girişi ekranında yer alan "Şifremi Unuttum" bölümüne tıklayarak e-posta adresinize şifre yenileme bağlantısını gönderebilir ve şifrenizi istediğiniz zaman yenileyebilirsiniz. Aynı zamanda https://sso.btcturk.com/forgot-password linki üzerinden şifre yenileme işlemlerinizi de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

 Şifrenizin en az 8 karakterden oluşmasına ve bir küçük harf, bir sayı, bir büyük harf ile bir özel karakter (nokta-virgül vb.) içermesi gerektiğini unutmamanız gerekir. Yeni şifre belirledikten sonra da şu detaylara dikkat etmeniz gerekir; 

Daha önce kullanmış olduğunuz parolaları, yeni parola olarak belirleyemezsiniz. 

Parolanın, kullanıcıya ait olan kişisel bilgileri içermemesi gerekir. (Telefon numarasının son 4 hanesi, doğum tarihi (25021989, 1989, 2502 ), mail, ad soyad, T.C. Kimlik Numarası, Vergi Kimlik Numarası vb.) 

Parola kişisel bazı özel tarihleri, İsimleri ve kısaltmaları içermemelidir. Örnek: 2008 - 1923 - 1907 - 1905 - 1903 - 1881 ya da Ethereum, Bitcoin, kripto, BtcTurk, satoshi, nakamoto gibi... 

Parola ise, ardışık bazı rakamları içermemelidir. (123, 234, vs.) 

Şifre yenileme sayfası üzerinden hata alıyorsanız çerezlerinizi ve tarayıcı geçmişinizi temizleyerek tekrar denemeniz gerekir. Tüm bu adımları da uyguladıktan sonra yine de şifre oluşturamıyorsanız [email protected] adresine e-posta göndererek destek ekibine bilgi vermeniz gerekir. Bu sayede şifrenizi yenileyebilir ve hesaplarınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz. 

 BTCTurk Şifremi Nasıl Değiştirebilirim? 

 Mevcut hesabınızın şifrenizi değiştirmek için şu adımları sırası ile uygulayabilirsiniz. 

Güvenlik sekmesi üzerinden Şifremi Değiştir butonuna tıklamanız gerekir. 

Mevcut şifrenizi ve daha sonra da yeni şifrenizi girmeniz gerekir. 

“ŞİFREMİ DEĞİŞTİR” butonuna tıklamanız gerekir. 

Bu adımları gerçekleştirdikten sonra 90 gün içinde şifre değişikliği yapılmaması halinde ise, güvenli bir şekilde işlem yapabilmeniz için sistem otomatik bir şekilde şifre değişikliği ister. Şifre değiştirdikten sonra yeniden kripto alım satım işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. 

Sources


Article information

Author: Craig White

Last Updated: 1698427321

Views: 797

Rating: 4 / 5 (47 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Craig White

Birthday: 2022-04-01

Address: 2957 Jonathan View, East Audrey, IL 48250

Phone: +4828145859995799

Job: Digital Marketing Specialist

Hobby: Arduino, Aquarium Keeping, Cycling, Wildlife Photography, Beer Brewing, Photography, Photography

Introduction: My name is Craig White, I am a apt, skilled, treasured, sincere, cherished, artistic, transparent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.