header banner
Default

Yatırımcısına Son 3 Ayda En Çok Kazandıran Para Birimleri ve Detayları


Haberler

Son 3 Ayda Yatırımcısına En Çok Kazandıran Coinler ve Detayları

Aslı Sarıtaş

Verilere göre dijital varlık yatırım ürünleri son 3 ayda yatırımcısına kâr ettirdi. Biz de son 3 ayda yatırımcısına en çok kazandıran coinleri mercek altına aldık. Detaylar, içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

1. UNUS SED LEO

VIDEO: Kimsenin Bilmediği Bu Coin 10.000 X Yükseldi ve Zengin Etti 😱🚀
BTCHaber TV

1. UNUS SED LEO

LEO coin, geçtiğimiz günlerde %46'lık bir artışla kazanımlara öncülük etti. Büyük fiyat dalgalanmalarına maruz kalmasına rağmen, 2021 yılının dördüncü çeyreğinde sürekli yükseliş trendleri ile piyasayı şaşırtmıştı. Kasım ayının ortasından sonuna kadar ani yükselişler gözlemlendi. Yine Aralık ayında da yükselmeye devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in çöküşüyle beraber 7 Ocak'ta %5'lik bir düşüş yaşadı. Ancak ertesi gün toparlandı ve kaybettiği zemini yeniden kazandı. Yine 8 Şubat tarihinde %50'den fazla artışla 8.04 dolara kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Analistlere göre LEO coin uzun vadede 14,26 dolara kadar çıkabilir.

2. Gala (GALA)

VIDEO: 1 YILDIR HATASIZ SİNYAL VEREN BASİT ve ÇOK KAZANDIRAN AL-SAT TAKTİĞİ #indikatör
Kripton Gezegeni

2. Gala (GALA)

Gala, büyük bir hamleyle yaklaşan Galaverse lansmanının tarihlerini açıkladı. Haberleri takip eden son 24 saatte Gala coin fiyatı, %18'in üzerinde artış gösterdi. 24 saatlik işlem hacmi ise %81 oranında arttı. Trend coinler arasında yer alan Gala, ortaklık ve entegrasyon haberleri ile hızla yükselmeye devam ediyor. Metaverse coini bekleyen sıradaki gelişme Galaverse etkinliği, 7-8 Haziran tarihlerinde yapılacak.

3. Terra (LUNA)

VIDEO: Boğada Zengin Edecek 7 Coin - Roket Altcoin Sepeti 2024 | Kripto Paraları Erken Yakala
Coin Hunters

3. Terra (LUNA)

Terra, 11 Şubat tarihinde istikrarlı destek seviyesinin altına düşmüştü. Bu düşüş zaman aldı; ancak yükseliş trendiyle sonuçlandı. İyileşme rallisi Terra'yı %13 yukarı itti. Analistlere göre LUNA fiyatı, ileride %33'lük bir artış görebilir. Eğer yükseliş momentumunu koruyamazsa, 52,23 dolar seviyelerine geri dönebilir.

4. NEAR Protocol

VIDEO: Coin Alıp Satarak Basit Bir Şekilde Günde 500TL Kazanmanın Yolu
Emir Şahin

4. NEAR Protocol

NEAR Protocol, son 24 saatte %6,46 değer kazanarak kayıplarını telafi etti. NEAR piyasa değeri yaklaşık olarak 6.88.439.088 dolardır. Bu para biriminin 24 saatlik işlem hacmi 369.282.904'tür. Bitcoin fiyatında artış yaşanmaya devam ederse NEAR fiyatı istikrarlı bir şekilde artacak.

5. Convex Finance (CVX)

VIDEO: Dev Şirketlerin Yatırım Yaptığı ve Ortaklık Kurduğu 7 Altcoin!
Bu Coin Nedir?

5. Convex Finance (CVX)

Convex Finance, Curve Finance üzerine kurulmuş bir getiri optimizasyonudur. Kullanıcıların likidite CRV ödülleri almalarını sağlar. Convex Finance coin 23 Aralık tarihinde 49 dolar ile en yüksek seviyesine çıkmıştır. 20 Temmuz tarihinde de 1,8 dolar ile en seviyesini görmüştür. En az çabayla kullanıcılarına en yüksek getiri sağlayan CVX, orta ve uzun vadeli yatırım için düşünülebilir.

6. Oasis Network (ROSE)

VIDEO: KRİPTO PİYASALARINDA 3 İNDİKATÖRLE KAZANDIRAN ALIM- SATIM TAKTİĞİ
işternet

6. Oasis Network (ROSE)

Oasis Network (ROSE), eşsiz gizlilik özellikleri ile kullanıcıların ödüller kazanmalarını sağlayan verileri oluşturur. Yeni nesil blok zinciri ile tasarlanmıştır. Açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için gizliliğin etkinleştirildiği bir blok zinciri platformudur. Son 24 saatte fiyatı %2.9 oranında artmıştır. Dolaşımda 3,5 milyar ROSE coin arzı bulunmaktadır.

7. The Sandbox (SAND)

VIDEO: Bu Küçük Altcoinler 2024’te Onlarca X Yapacak
Emir Şahin

7. The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND), son zamanlardaki yeni gelişmeleriyle gündeme oturmayı başarıyor. The Sandbox, Ubisoft ile ortaklık kuracağını duyurdu. Ayrıca giyim dünyasının ünlü markası Gucci, metaverse dünyasına adım attı. Gucci ürünleri The Sandbox platformunda satışa sunulacak. Uzmanların görüşlerine göre bu gelişmeler SAND coinin artmasını sağlayacak.

8. Polygon (MATIC)

VIDEO: 2025 Coin Mühendisi | ALTCOİN SEPETİ ❗️
Coin Muhendisi

8. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), son 24 saatte %36,32 artış yaşadı. 2022 yılının 2. çeyreği için de yukarı yönlü eğilimini gösterecek gibi duruyor. Analistlere göre uzun vadede yatırımcısına kâr ettirebilir. Düşüş eğilimi çizgisini kırdığı için fiyatı daha da yükselebilir. Bitcoin yükseliş trendine devam ederse ve MATIC ivmesini korursa, tüm zamanların en yüksek seviyesi mümkün. Yeni projeler de Polygon'un piyasa değerini arttırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sources


Article information

Author: Katie Peters

Last Updated: 1700042882

Views: 625

Rating: 3.7 / 5 (66 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Katie Peters

Birthday: 1933-12-04

Address: 7952 Caleb Point, East Jessica, MS 51175

Phone: +4120734893489822

Job: Chef

Hobby: Pottery, Animation, Knitting, Cycling, Puzzle Solving, Swimming, Origami

Introduction: My name is Katie Peters, I am a Precious, variegated, persistent, intrepid, valuable, esteemed, unswerving person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.